Köşk Ziraat Odası olağan genel kurulu yapıldı. Alim Yavaş ile mevcut başkan Veli Tuna arasında yapılan seçimlerde oyların çoğunu alan Köşk Ziraat odası Başkanı Veli Tuna güven tazeledi.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği ziraat odası seçimlerinde 28 delege oy kullandı. Yapılan seçimde Alim Yavaş 12 oy alırken rakibi Veli Tuna 16 oy alarak güven tazeledi.
Seçimin geride kaldığını ve aslolan çiftçiye hizmet ve çiftçinin sorunlarının çözümü için hep birlikte kaldıkları yerden çalışmalara devam etmek olduğunu belirten Köşk Ziraat Odası Başkanı Veli Tuna, “Güzel bir seçim yaşadık. Hizmet yarışında çiftçilerimiz teveccühünü bizden yana kullandı. Oy veren de vermeyen de herkese teşekkür ediyorum. Seçim geride kaldı, biz de kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizde halkımızın en önemli geçim kaynağı tarım ve tarımın da ciddi sıkıntıları var. Başta jeotermal enerjiler olmak üzere tarımsal üretimde sıkıntıya neden olan pek çok meselemiz var. Hep birlikte bu sorunlarla mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.