MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor.
Hakan Kalkan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Hasan Hüseyin Erkoç ile bir araya geldi. Ziyaretinde, Milletvekilliği seçimlerinde Aday Adayı olarak, Malatya’nın sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne daha etkin bir şekilde taşımayı ve sorunların çözümünde aktif rol almayı hedeflediğini belirten Kalkan, şöyle konuştu:
“Malatya’nın sorunları tabii ki belli. Sizler de takip ediyorsunuz, birebir yaşıyorsunuz. Kayısı sorunu, başta Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere bütün odalarımızı ve Malatyalı hemşerilerimizi etkiliyor. Uyuşturucu sorunu büyük bir sorun ve diğer ciddi sorunlar. Sorunlara ilişkin olarak çözüm yollarımızı Milliyetçi Hareket Partisi anlatımı ile ortaya koyacağız."
"Birlik ve beraberlik içerisinde çözülemeyecek sorun yoktur" diyen MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Milliyetçi Hareket Patisi’ne gönül vererek yola çıktığını ifade etti ve ekledi:
“Ülke menfaati ve memleket menfaati için her türlü çalışma ve fedakârlık yapılır."
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Hüseyin Erkoç da, Hakan Kalkan’ın aday adayı sürecinin hayırlı olmasını temenni ettiği konuşmasında, "Tabii ki seçilecek bütün milletvekillerimizin Malatya odaklı siyaset yapmalarını arzu ediyoruz. Bu noktada hep birlikte olmaya, Malatya’nın sorunlarını, problemlerini tespitte ortak akılla hareket etmek gerektiğine inanan birisiyim. Bu birlikteliği sağlayan iller lig atlıyor, üst seviyeye çıkıyor. Amacımız Malatya’ya hizmet etmektir. Birbirimize saygı duyduğumuz zaman her sorunun üstünden kolaylıkla gelebiliriz" diye konuştu.