Kasımpaşa, ligin 29. hafta mücadelesinde yarın sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Lacivert-beyazlıların Bursaspor karşısındaki en büyük kozu, ligde 10 golü bulunan ve geçtiğimiz hafta 2 gollük performans sergileyen Oscar Scarione olacak.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kasımpaşa, yarın sahasında Bursaspor ile ligde 12. randevusuna çıkacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’te başlayacak. Özgür Yankaya’nın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Cem yapacak.
12. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları maçla ligde 12. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 11 karşılaşmada Bursaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalarda 7 galibiyet elde ederken, Kasımpaşa ise yalnızca 2 kez sahadan 3 puan ile ayrıldı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşma Bursaspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.
ALPASLAN VE ORHAN YOK
Ligde topladığı 32 puanla 12. sırada yer alan lacivert-beyazlılar, kalan haftalarda iyi sonuçlar elde ederek, üst sıralara yükselmek istiyor. Ev sahibi ekip, ligde geride kalan haftalarda kalesinde 57 gol görerek, ligin en çok gol yiyen takımı konumunda. Yeni teknik direktörü Önder Özen yönetiminde geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’a karşı ilk galibiyetini alan Kasımpaşa’da kırmızı kart cezalısı Alpaslan Öztürk’ün yanı sıra sakatlığı bulunan Orhan Şam bu karşılaşmada sahada yer almayacak.
KASIMPAŞA’NIN KOZU SCARIONE
Ev sahibi ekipte, Arjantinli oyuncu Oscar Scarione’nin performansı dikkat çekiyor. Ligin son 7 haftasında 90 dakika sahada kalan 29 yaşındaki oyuncu, bu periyotta 5 gol, 2 asist kaydetti. Ligde toplam 10 golü bulunan Scarione, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile oynanan mücadelede 2 gol atarak, galibiyette başrol oynamıştı.
BURSASPOR AVRUPA’YI İSTİYOR
Ligin geride kalan 28 haftasında 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde eden Bursaspor ise topladığı 47 puanla 4. sırada yer alıyor. Bu periyotta rakip fileleri 56 kez havalandıran Şenol Güneş’in öğrencileri, ligin en golcü takımı olarak dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılar, ligde kalan 6 haftayı kayıpsız geçerek Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.