Kent merkezinde sıcak hava zaman zaman yüzünü gösterse de yüksek kesimlerde, çetin kış koşullarının kar, fırtına ve geçit vermeyen yollarla devam ettiği Adana’da, seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muammer Beluk, engel tanımıyor.
“Davam adına çıktım bu yola ne kadar dinlerim ne fırtına” diyerek, kendisini destekleyen partililer ve sevenleriyle birlikte Aladağ ilçesini ziyaret eden Beluk, hem partililerle kucaklaştı hem esnaf ve ev gezilerinde bulundu.
Aladağ’ı ziyaretinde; önce Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ile görüşen Beluk, milletvekili seçildiğinde yöre halkının beklentilerinin sözcüsü olacağının altını çizerek, şunları söyledi:
“Şahsım adına hiçbir beklenti içinde olmadım. İşimi, gücümü belli bir aşamaya getirdim, çocuklarıma teslim ettim. Sıra milletime hizmet etmek diyerek bu yola çıktım. Allah izin verir de seçilirsem bugün nasıl her yeri karış karış geziyorsam, yine öyle gezeceğim. Hep aranızda olacağım. Çünkü, ben içinizden biriyim."
Parti ziyareti ve burada yaptığı konuşmanın ardından Aladağ Ak Parti Sohbet Evine de giden Beluk, burada da AK Parti hükümetinin verdiği hizmetleri anlatarak, “Hepimiz davamıza dört elle sarılalım ki bu istikrar sürsün” diye konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Adem Yılmaz ile de görüşen Beluk, ardından esnafı ziyaret etti.
Sempatik ve esprili kişiliğiyle tanıştığı herkesin sevgisini kazana Beluk, ev ziyaretlerinde de bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Türkiye Cumhuriyetinin sosyal ve hukuk devleti olduğunu vurgulayan Beluk, “Hükümetimiz, sağlıktan eğitime her alanda büyük değişim ve dönüşüm yaşattı. Özellikle sosyal hizmet politikalarımız halkın teveccühünü görüyor. Bunlara tanık olmak bu partinin mensubu olarak beni mutlu ediyor” dedi.
Hükümetin, kadına, yaşlıya, muhtaçlara, engelli bireylere sunduğu hizmetleri de anlatan Beluk, kar, fırtına demeden yaptığı ev ziyaretlerini günün geç saatlerine kadar sürdürdü.