Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, katıldığı AK Parti seçim bürosu açılışında Karşıyaka Mahallesi sakinlerine yeşil alan müjdesi verdi. Mahallede park alanı olarak ayrılmış bütün alanların 2015 yılı içerisinde yeşil alana dönüşeceğini söyleyen Başkan Demirkol, "Herkes yeşil alanda, yazın sıcağında rahat edecek, serinleyecek" dedi.
Başkan Fevzi Demirkol, Sırrın Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen AK Parti seçim bürosu açılışına katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdulkerim Gök ve Seydi Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı açılışta konuşan Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin taleplerinin bir bir yerine getirileceğini söyledi.
"Az önce bu bölgedeki bacılarımız bana dedi ki, ’bizim parkımızı yapın" diyen Başkan Demirkol, "Ben size vaat ediyorum; bizim vaadimiz 7 Haziran ile ilgili değil, pazar kadar değil. Sözümüz, vaadimiz devamlıdır. Günü geçmez, miadı dolmaz. 2015 senesi içerisinde ne kadar park olarak ayrılmış saha varsa, hepsinde parkımız olacak ve herkes yeşil alanda, yazın sıcağında rahat edecek, serinleyecek. Buradan o bacılarımıza sesleniyor, 2015 yılı içerisinde bu bölgede park olarak ayılmış hiçbir saha kırmızı toprak şeklinde kalmayacak, yeşil olacak" ifadelerini kullandı.
Karşıyaka bölgesinde kültür merkezi olarak kullanılmak üzere bir bina kiraladıklarını hatırlatan Başkan Fevzi Demirkol, "Burada bir bina kiraladık. Orada çocuklarımız için kreş yapacağız. Çocuklarımız orada oyun oynayacak. İnşallah Ramazan Ayı içerisinde faaliyete geçecek. Gençler, internet kafelerde, kahvelerde vakit geçirmeyeceksiniz. Bütün maçları bizim o binamızda seyredeceksiniz. Çay, kahve parası vermeden. Bu da inşallah bayrama yetişecek. Ramazan Bayramı’nda orada ilk maçı sizlerle birlikte seyredeceğiz" dedi.
"BİZİM BÖLGEMİZDE YAŞAYAN İNSANLARIN YAŞAM SEVİYESİNİ YÜKSELTECEĞİZ"
Haliliye’de yaşayan vatandaşların yaşam sevgilerini yükselteceklerini belirten Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasına şöyle devam etti:
"Şimdi bizim bölgemizde yaşayan insanların hayatını kolaylaştıracağız. Bizim bölgemizde yaşayan insanların yaşam seviyesini yükselteceğiz. Burada oturan, oturmayan bütün gençlerimizin, bütün bayanlarımızın hayatı kolaylaşacak. Haliliye’de yaşamanın farkını anlayacak."
Yaklaşan Ramazan Ayı içerisinde üç bölgede iftar çadırı kuracaklarının altını çizen Demirkol, "Bu Ramazan Ayı içerisinde geçen sene yaptığımız gibi üç bölgede iftarla ilgili masalarımız sofralarımız olacak. Yine bir tanesi bu bölgede olacak. Bir tanesi Süleymaniye, Devteşti bölgesinde olacak. Bir tanesi de Topçu Meydanı’nda olacak. Bizim soframız açık olacak. O soframıza muhtaç olan, olmayan herkesi davet ediyoruz. Muhtaç olanlarımız ihtiyacını temin edecek, muhtaç olmayanlar da muhtacın halinden anlayacak" diye konuştu.
Program, Başkan Demirkol’un ardından yapılan konuşmalardan sonra sona erdi.