Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Arda mahallesi sakinlerinin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi.
Sevgi Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra belediye meclis üyeleri İbrahim Onaylı, Mehmet Emin Çipiloğlu, başkan yardımcıları Ulus Kotluca, Ahmet Songüler, Arda Mahallesi Muhtarı Adem Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kahvaltının ardından bir konuşan Muhtar Adem Arslan, mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çelik’ e teşekkür ederek, “Öncelikle davetimize icabet etmenizden dolayı size, meclis üyelerimize ve başkan yardımcılarımıza şahsım ve mahalle halkım adına çok teşekkür ederim. Arda mahallesi 6 bin civarında nüfusu olan orta halli bir mahalledir. Mahallemiz derli toplu olan bir mahalledir. Bu nedenle bir takım eksikliklerimiz dışında mahallemizin genel itibarı ile bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Bu nedenle belediyemize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“HALKIMIZ İLE SÜREKLİ DİYALOG HALİNDE OLACAĞIZ”
Arda mahalle sakinlerinin düzenlediği kahvaltıya katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Davetinizi ve ikramlarınız için şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak sıfırdan kurulan bir belediye olduğumuz için hızlı bir şekilde teşkilatlanmamızı bitirdik ve 65 mahallemize hizmet verebilir duruma geldik. Bunları da sizlerin destekleri ve dualarıyla başardık. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel çalışmalara imza birlikte imza atacağız. Hemşerilerimiz ve muhtarımızın talepleri doğrultusunda arda mahallemizde bir takım çalışmalar, düzenlemeler yaptık. Mahallemizin camilerinde, sokaklarda park alanında ve kaldırımlarda düzenlemeler yaptık. Bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek. Meydanda bulunana parkımız ile ilgili bir proje çalışması yapıyoruz. Fakat yaz ayları geldi. Yazın hemşerilerimizin inşaat çalışmalarından rahatsız olmamaları için sezon sonunda buradaki çalışmalarımıza başlayacağız. Bu arada da rutin çalışmalarla güzelleştirme çalışmalarımızı yapıyoruz. Mahallelerimizde kullanmak için parke taşı ihalemizi yaptık. Bu yıl içerisinde gereken mahallelerimizde parke taşı döşemelerini yapacağız. Park bahçe ekiplerimizde çalışmalarına devam ediyor. Bu noktada mahallelerimizdeki çocuk oyun gruplarının bakımları yapılıyor. İhtiyaç duyulan alanlara da oturma banklarının montajı yapılıyor.Bizim için en önemli olan nokta hemşerilerimiz ile bire bir diyalog halinde olmaktı. Çok şükür ki hemşerilerimiz ile iç içeyiz bu noktada da sürekli bir araya gelmeye özen gösteriyor ve rahatlıkla bütün sorunları problemleri konuşa biliyoruz. Sorunların çözümü noktasında da birlikte bir karar alabiliyoruz.” dedi.
“ŞEHRİMİZİN TARİHİNE UYGUN MUHTARLIK BİNALARI YAPACAĞIZ”
Arda mahallesinin en büyük sorunun muhtarlık binası olduğunu ifade eden Başkan Çelik, yeni bir muhtarlık binası yapılacağının sözünü verdi. İhtiyaç duyulan mahallelerde de muhtarlık binalarının çalışmalarının yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, ”Arda mahallemizin en büyük sorunu muhtarlık binası. Muhtarımızın görev yaptığı muhtarlık binası çok eski bir bina. Yeni bir muhtarlık binasının da buradan müjdesini vermek istiyorum. Sadece Arda mahallemize değil birçok mahallemizde muhtarlık binaları yapacağız. Belediye başkan yardımcım Ulus Kotluca, kendisi mimardır. Bu konuda titiz bir çalışma yürütüyor. Şehrimizin geçmişine tarihine ve değerlerine uygun güzel bir mimaride bir proje hazırlıyorlar. Ben bu gün bizleri burada misafir eden Sevgi kıraathanesi sahibi, Hasan abimize de bu güzel ikramlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.