Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında düzenlenen toplantıda İş-Kur Müdürlüğü yetkilileri tarafından esnaflara bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda konuşan İşkur Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, İşkur’un İşbaşı Eğitim Programları sayesinde yanlarında stajyer çalıştırabilme imkanının olduğunu belirterek, “Kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesine yönelik İstihdam Garantili Kurs programları ile esnaf ve sanatkarlara önemli destekler verilebilecek. Tüm esnaf ve sanatkarları İşkur’a bilgi almaya davet ediyorum” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise, İşkur’un faaliyetleri konusunda esnaf ve sanatkârların yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söyledi. İşkur ile birlikte çalışmalar yapacaklarını belirten Birsen, “Faaliyetlerin esnaf ve sanatkârlara daha iyi aktarılması için birlik olarak gerekeni yapacağız. Kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesi için önümüzdeki günlerde İşkur ile ortaklaşa eğitim programları düzenleneceğiniz” diye konuştu.