GAZİANTEPSPOR'un yeni transferi Brezilyalı orta saha oyuncusu Abuda, başarı için Türkiye'ye geldiğini söyledi.
'Abuda' ismiyle bilinen Brezilya Serie A Ligi takımlarından Chapecoense takımında forma giyen orta saha oyuncusu Jucimar Lima Pacheco, bu sabah Gaziantep'e geldikten sonra NCR Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı siyahlı takımla 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Brezilyalı oyuncu Abuda, Gaziantepspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Transfer teklifi geldiğinde Türkiye ve Gaziantep'i araştırdığını, yine Gaziantepsporlu futbolcu Chico'nun kendisine pozitif görüş bildirmesinin etkili olduğunu belirten Abuda, şöyle dedi:
"Buraya gelince şehrin hem de insanların çok iyi olduğunu daha iyi gördüm ve mutlu oldum. Türkiye'ye başarılı olmak ve formasını giyeceğim Gaziantepspor'u yükseklere taşımak için geldim. Ben orta sahada golü düşünen aynı zamanda defansif yöne sahip bir oyuncuyum. Taraftarlarımız sahaya geldiğinde benim özelliklerimi daha iyi görebilecek."
MUSTAFA DURAK KADRO DIŞI BIRAKILDI
Gaziantepspor kulüp yönetimi orta saha oyuncularından Mustafa Durak'ı kadro dışı bıraktı. 2 sezon önce Fransa'dan transfer edilen gurbetçi oyuncunun alacakları nedeniyle Gaziantepspor'u, Futbol Federasyonu'na şikayet etmesi ardından yönetim kurulu sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Mustafa Durak'ı kadro dışı bırakma kararı aldı.
FUTBOLCULAR LAKAT TESTİNDEN GEÇTİ
Gaziantepsporlu futbolcular bu sabah yapılan antrenman öncesi lakat testine tabi tutuldu. Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Mutlu Topçu'nun takip ettiği testte, kırmızı siyahlı futbolcuların nabız değerleri ölçüldü, kan değerlerine bakıldı.

FOTOĞRAFLI