Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ESKİ), ilçeler ve uzak mahallelere daha hızlı ve etkili hizmet sunmak için makine parkına 12 yeni araç ekledi.
Bir süre önce ilçe ve uzak mahallerde çalışmak üzere Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesine alınan yeni iş makinelerinden sonra şimdi de ESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 12 yeni araç ve iş makinesi alındı. ESKİ’nin filosuna dâhil edilen yeni araçlar arasında 6 adet beko-loader (kazıcı-kepçe), su arızalarına müdahale edecek 4 adet özel amaçlı kamyonet, altyapıda meydana gelebilecek sorunlara etkili bir şekilde çözecek bir adet özel donanımlı kamyonet ve iş makinelerinin uzak noktalara sevkiyatında kullanılmak üzere bir adet çekici bulunuyor.
ESKİ yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, imkânlar dâhilinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumlu olduğu her noktaya eksiksiz ve kaliteli hizmet götürmek için aralıksız çalıştıklarını belirterek yeni araçlarla gerek yeni yatırımların hayata geçirileceğini gerekse oluşabilecek altyapı ve su sorunlarının hızlı bir şekilde çözüleceğini ifade ettiler.