Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

Teknik Direktör Tony Popovic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları olan Bliznichenko katılmazken Kerim ve İshak takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Popovic, Antalyaspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Antalyaspor’un her an etkili olabilecek tehlike oluşturabilecekleri dünyaca ünlü futbolculardan oluşan bir kadrosu olduğunu kaydeden Popovic, “Fakat bizim ne yaptığımız önemli. Sahamızda iyi mücadele edip, çok iyi bir futbol oynadık ama sonucu elde edemedik. Bu hafta bu mücadeleyi ve oyunu tekrar gösterirsek ilk deplasman galibiyetini alırız diye tahmin ediyoruz” dedi.

"Kendine güvenen bir kadromuz var"

Antalyaspor maçı sonrası verilecek milli maç arasını kamp yaparak değerlendirmeyi düşündüklerini ifade eden Popovic, “Sakat oyuncularımızın bu arada takıma dönecek olmaları iyi. İyi futbol oynuyoruz. Oyuncularda zihinsel ve mantalite anlamında çok güçlendiler. Sonuç her ne kadar istediğimiz kadar olmasa da kendine güvenen bir kadromuz var. Bu kazanma mantalitesini benimsedikten sonra çok faydalı bir milli takım arası geçireceğimizi düşünüyorum’’ diye konuştu.

“Zorlu bir sürecin bizi beklediğinin farkındaydık”

Ligde son sıralarda bulunduklarını ancak ligden düşme gibi bir şüphesinin olmadığını da vurgulayan Popovic,’’ Takıma geldiğimde 5 puanımız vardı. Zorlu bir sürecin bizi beklediğinin farkındaydık. Oynadığımız oyun gerçekten tatmin edici. Galibiyetler geldikten sonra her şey daha iyiye gidecektir. Sahada ne yaptığını bilen bir takım olmaya başladık. Her takım her takımı yenecek güçte diyoruz. Neden galibiyetler serisine başlamayalım?” ifadesinde bulundu.