Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde mağazalar açarak yatırımlarına devam eden KİM Market, 2017’nin Temmuz ayı itibari ile İstanbul’da 3 İzmir’de de bir yeni mağaza açtı. Çiğli-Mavişehir’de hizmete giren 500 m2 satış alanına sahip, 20 çalışanın istihdam edildiği yeni mağaza KİM Ailesinin 82. şubesi oldu. Açılış törenine, yönetim kadrosu ve üst düzey yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

"Yılsonuna kadar 7 yeni mağaza daha açacağız"

KİM Market Genel Koordinatörü Yusuf Taşkeser, en kaliteli ürünleri, en indirimli fiyatlarla satışa sunduklarını belirterek, “2017 yılının sonuna kadar şirkete artı değer katacak lokasyonları tüketicileriyle buluşturmak için İstanbul’da 3, İzmir’de 3 mağaza hazırlıklarını bitirmek üzere olduğumuz projelerimiz var. Bu açılışlarımızı da yakın tarihlerdegerçekleştirerek yıl sonu itibarı ile bünyemize 7 yeni mağaza daha katmış olacağız” dedi.

"Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız"

Mavişehir’deki mağazalarında ithal ürün grubu ürünlerinin de satışa sunulduğunu belirten Taşkeser, “Konseptimizi bu bölgedeki müşterilerimizin portföyüne hizmet edecek şekilde hazırladık. Daha sonraki süreçte müşterilerimizin taleplerine göre, tüm ihtiyaçları karşılayacağız. Toplamda 700 metrekarelik bir alanda hizmet vereceğiz. Market yanında bize ait olan alanda Alsancak Unlu Mamülleri yer alıyor. Amacımız müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir konsept yaratmak” dedi.

"İzmir halkı bizi sevdi"

İstanbul Avrupa ile Anadolu yakası, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli ve İzmir bölgelerinde hizmet verdiklerini ifade eden Taşkeser, “Ege Bölgesi’nde genişlemeyi düşünüyoruz. Sahil bölgesine sezonluk mağaza açma planlarımız var. İzmir’e de ağrılık verdik. Bir yıl içerisinde İzmir’de 20 mağaza açma planımız var. Şu an İzmir’de 3 mağaza projemiz var. İzmir’i sevdik, İzmir halkı da bizi sevdi. Bize teveccüh gösteriyorlar. Özellikle taze ürün grubuna çok önem veriyoruz. Manav ürünlerinin büyük bölümünü Antalya bölgesinden temin ediyoruz” diye konuştu.

Mavişehir halkının ilgisi yoğundu

Taze meyve ve sebzeler, katkısız et ürünleri, günlük, taze unlu mamüller ve Türkiye’nin çeşitli yörelerinden gelen şarküteri ürünleri mağazada satışa sunuluyor. Mağaza yerel markalarla da bölge firmalarına destek verirken, bölgenin yerel lezzetlerini de raflarına taşıyor.