Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden ve bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Osmaniyespor FK, sezon hazırlıklarını Nevşehir’deki kampta sürdürüyor.
Osmaniyespor FK Basın Sözcüsü Osman Turunç yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Can Güven nezaretinde takımın sezon hazırlıkları için Nevşehir’e 10 günlük kampa gittiğini bildirdi. İyi bir hazırlık süreci geçirerek, sezona her futbolcusu tam kapasiteyle hazır olan bir takım halinde girmek istediklerini ifade eden Turunç, “Teknik heyetin talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz, iyi bir kadro kurmak için yoğun çalışma içerisindedir. İyi bir hazırlık devresi geçirip, kentimize 3. Lig’de bir takım kazandırmak istiyoruz. Bu anlamda büyük bir özlem var. İnşallah iyi bir atmosfer oluşur ve hep birlikte bu sevinci yaşarız. Bunun için talepler doğrultusunda transferlerimiz de sürüyor. İnşallah takımımız iyi bir hazırlık döneminin ardından lige hazır hale gelir” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Can Güven de, Nevşehir kampında 20 sporcunun olduğunu, ayrıca bazı sporcularında denendiğini belirtti. Kamp süresince hazırlık maçları yaparak kadroyu şekillendirmeye çalışacaklarını da aktaran Can Güven, şunları kaydetti:
“Teknik ekip olarak kampın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bir takımın en önemli hazırlık süreci kamplardır. Bunun için biz de teknik ekibimizle sıkı çalışıyoruz. Yeni transferlerle güçlendirdiğimiz kadromuzu lige en iyi şekilde hazırlamak için çaba harcıyoruz. Kamp süresince futbolcularımıza, hem kondisyon hem de taktiksel idman bilgilerimizi aktaracak ve onları lige hazır hale getireceğiz. Burada günde çift idman yapıyoruz. Ayrıca kampta bizimle birlikte bazı takımlarda bulunuyor. Onlarla da hazırlık maçlarımız olacak ve kadromuzu şekillendirmiş olacağız.”
Teknik Direktör Can Güven ayrıca, Osmaniye halkının da desteğini görmek istediklerini, başarının birliktelikle sağlanacağını sözlerine ekledi.