ARTVİN (AA) - Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasında başarılı olan Artvin Belediyespor Kulübü karate takımını altınla ödüllendirdi.

Antrenör Şirin Ali Öz ile sporcuları makamında kabul eden Kocatepe, karatenin çok zor bir spor olduğunu belirterek, dereceye giren sporcuları gönülden tebrik ettiğini söyledi.

Kocatepe, Artvin Belediyespor Kulübü'nde basketbol takımının beklentilerinin üzerinde performans göstererek 3. lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, "Basketbol takımının yanında karate takımımız da daha başarılı bir yol izliyor. Hedefimiz bu şehrin çocuklarını önce ülkeye, daha sonra dünyaya açmak. Spor Kulübümüzde futbol hariç diğer tüm branşların altyapısına ben varım diyorum. Spor bir şehri hareketlendirme noktasında çok önemli rol oynuyor" dedi.

Antrenör Öz ise yarışmaya Artvin Belediyespor adına katılan 6 sporcudan dördünün dereceye girmeyi başardığını belirterek, "Sporcularımızın her daim yanında olan ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe'ye, kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.