Halkbank Çorum Şubesi Müdürü İsmail Karabay, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Halkbank Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay, Çorum’da çalışmayı hayal ettiğini ve bu hayalin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Çorum’un gerek Organize Sanayi Bölgesi, gerekse esnaf ve sanatkârlarıyla bölgenin örnek kentlerinden biri olduğunu ifade eden Karabay, ilin gelişimi için kendisinin de üzerine düşeni yapacağını ifade etti.
Çorum’u bir yatırımcı şehri olarak gördüğünü, dolayısıyla Çorum’un bankacılık hizmetleri açısından verimli bir il olduğunu ifade eden Karabay, “Halkbank, üreticilerin ve iş dünyasının yanında olan bir bankadır. Halkbank, benden önceki dönemde ilimize ciddi manada katma değer üretmiştir. Ben de bu katma değerin artması için elimden geleni yapacağım” dedi.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Kredi Garanti Fonu’nun Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bölgeye hizmet verdiğini belirterek, Halkbank’ın, kredilerini Kredi Garanti Fonu aracılığıyla vermesini talep etti.
Başaranhıncal, ziyaretlerinden dolayı Halkbank Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.