DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitim gören 3-6 yaş gruplarındaki öğrenciler, 2014-2015 eğitim dönemini gösteri ve sergi ile tamamladılar.
Küçüklerin sergilediği yıl sonu gösteri programına DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Nazif Kök, şube müdürleri ve çocukların aileleri katıldı. Yöresel halk oyunları, drama, tiyatro ve jimnastik gösterileri gösterileri sunan minikler, diplomalarını ise DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Nazif Kök, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Remzi Cengiz ve Elektromekanik Teçhizat Şube Müdürü Turhan Keyik’in elinden aldılar.
DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür yaptığı konuşmada, “DSİ olarak bizler çok önemli yatırımlar yapmaktayız. Tarım, enerji, hizmet ve çevre sektörlerinde ülkemize 61 yıldır çok önemli su yapıları kazandırmaktayız. Evlerinizde içtiğiniz içme suyundan, pazardan alıp yediğiniz sebze meyveye kadar DSİ’nin emeği vardır. Bununla birlikte sosyal ve kültürel olaylara karşı hiç bir zaman duyarsız değiliz. DSİ büyük bir aile olmakla birlikte aynı zamanda bir okuldur. Bu bağlamda geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesine yönelikte sosyal ve kültürel programlar yapmaktayız.Bu konuda kendi çalışanlarımızın dışında vatandaşlarımızın da taleplerine elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz.
Bu çocuklar da büyük DSİ ailemizin okulundan mezun olan küçük birer neferleridir” dedi.