Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Basketbol Takımı, 6 basketbolcuya imza attırdı.
Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk parolası ile mücadele edecek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Basketbol Takımı, 5 yeni bir de eski sporcusuyla resmi sözleşme imzaladı. Samsun Kent Müzesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Koçak, Başkan Yardımcısı Mehmet Ekmekçi, Genel Sekreter Cüneyt Yalçınkaya ve sözleşme imzalayacak basketbolcular katıldı.
“LİGDE ÖNEMLİ YERE GELECEK BİR TAKIM KURDUK”
1. Lig’e çıkacak bir takım kurduklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Koçak, “Ligde önemli yerlere gelecek kadroyu oluşturmak adına sıkı bir sporcu takibine başladık. Yoğun temaslarımız sonucunda anlaştığımız oyuncularla sözleşme imzaladık. Ligin en kaliteli hedefe odaklanacak oyuncuları tespit etmeye çalıştık. Biz bu çalışmaları yaparken oyuncuların kişisel yapılarını da araştırdık. Bu çalışmalarımıza ve her alanda çalışmalarımıza destek veren Onursal Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımıza teşekkürlerimizi arz ediyorum. Değerli oyuncularımızın takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Basketbol Takımı iç transferde Alperen Kalaycıoğlu ile sözleşme uzattı. Dış transferde ise Yalçın Aziz Mahmutoğulları, Gökhan Şenol, Hakan Üsküplü, Enver Enis ekmen ve Onur Cumhur Aksoy ile de resmi sözleşme imzaladı.