Ceyhan Belediyesi 2015 yılının ilk halk günü toplantısını gerçekleştirdi.
‘Halk Günü’ toplantılarında amaçlarının vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek, çözüm bulmak olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhanlılara kadirşinaslıklarından dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
Yeni yılın ilk halk günü toplantısında konuşan Öztürk, “İki gün önce 93. yılını kutladığımız Ceyhan’ımızın kurtuluş gününde başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kurtuluş destanı kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Cenabı Allah, milletimize bir daha kurtuluş destanı yazdırmasın” dedi.
Ceyhan Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri insan odaklı çalışmalarla hızla gelişen, değişen ve yükselen bir Ceyhan vizyonu oluşturma gayret etiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk şunları söyledi:
“Üreten bir Ceyhan için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesidir. 2015 yılında da seçim öncesi verdiğimiz tüm sözlerimizin üzerinde hassasiyetle durarak projelerimizi gerçekleştirip Ceyhanımızı hak ettiği noktaya getirmenin gayretinde olacağız. Bizlere gösterdikleri bu kadirşinaslıktan dolayı da tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 14. halk günü toplantısında belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.