AK Parti Muğla İl başkanlığı için başvuran adaylar içinde yer alan İhsan Küreci Genel Merkez tarafından İl Başkan adayı olarak atandı.
AK Parti Menteşe İlçe Yönetim Kurulu’nda bir dönem görev yapan Küreci, aynı zamanda MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği de yapıyor. 17 Ocak’ta yapılacak AK Parti İl başkanlığı kongresinde genel merkez tarafından aday gösterilen Küreci, il yönetim kurulu listesini hazırlamaya başladı.
ŞADİ PİRCİ DE ADAY OLUYOR
AK Parti Genel merkezinin belirlediği İl Başkan adayının İhsan Küreci olmasının ardından AK Parti’de hareketlilik başladı. İl Başkan aday adayları arasında yer alan Şadi Pirci de kongrede aday olmak için liste hazırlığı yaptığı öğrenildi. Pirci’nin yarın (Perşembe) günü adaylık için basın açıklaması yapması bekleniyor.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU AÇIKLADI
AK Parti Muğla İl Başkan adayı belirlenmesi için aday adaylarının Ankara’da yaptıkları görüşmeler sonunda Milletvekilleri ve İl Başkanı ayrı ayrı isimler önerdiği, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da milletvekilleri ve il başkanının belirlediği isimlerin dışında bir adaya belirleyerek İhsan Küreci’yi İl Başkan adayı olarak atadığı öğrenildi.