Elazığ Belediyesi tarafından yapılan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin 7’incisi hizmete açıldı.

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin 7’incisi Nailbey Mahallesi’nde hizmete açıldı. Spor salonunda, modern spor aletlerinden pilatese, kültür fizik çalışma alanlarından, soyunma odalarına kadar her şeyin mevcut olduğu belirtildi.

Spor ve Sosyal Yaşam Merkezini’nin 7’incisini Nailbey Mahallesi’nde hizmete sunduklarını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Sosyal yaşam alanlarının sayıları artırılacak. Belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda, ana ilke olarak vatandaşı hizmete çekmek değil, hizmeti vatandaşın ayağına götürmektir. Amacımız insan hayatını kolaylaştırmaktır. Kültür Park ve şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanı yaz sezonunda günlük 15-20 bin insanımıza hizmet veriyor. Şimdide Cip Barajı Mesire Alanını açmaya hazırlanıyoruz. Yeni sosyal alanımız sadece Elazığ’da değil bölgede önemli bir mekan olacak. Hemşerilerimize kaliteli vakit geçirebilmeleri için yürüyüş yolları, voleybol sahaları, tenis kortları ve halı sahalar olmak üzere birçok alanda imkan sunduk. Yeter ki yediden yetmişe herkes sağlıkla spor yapsın” dedi.

Başkan Yanılmaz açılış programı sonrasında Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak’ın evine konuk olarak, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Açılış törenine, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirbağ, Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, belediye meclis üyeleri, STK il temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.