Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Serbest Mali Müşavir Ali İhsan Demir’e ait iş yeri açılışına katıldı.
Altıntaş Mahallesi 332 sokakta hizmete giren Mali Müşavir Ali İhsan Demir’in iş yeri açılışına Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Muhasebeciler Oda Başkanı Fettah Açan, muhasebeciler, mali müşavirler ve vatandaşlar katıldı.
İş yeri açılışında konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bir iş yeri açabilmek için önce vatan toprağının olması gerektiğini vurgulayarak vatanımıza her zaman sahip çıkmamız gerektiğini söyledi. Bu bilincin herkeste oluşması gerektiğini ifade eden Başkan Alıcık vatan toprağı içinde her kesimin birbirine karşı sevgi saygı ve hoşgörülü olması gerektiğinin altını çizdi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık Muhasebeciler Odası Başkanı Fettah Açan ve İş yeri Sahibi Ali İhsan Demir’in açılış kurdelesini kesmesinin ardından iş yeri sahibi Ali İhsan Demir ve açılışa katılan davetlilerle sohbet etti. Nazillide tüm meslek gruplarından herkesin açılışına katılmaya özen gösterdiğini söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Ali İhsan Demir kardeşimiz burada güzel bir mekânda Serbest Mali Müşavir olarak çalışmaya başlıyor. Kendisinin genç bir iş adamı olarak dinamik, çalışkan ve özverili bir çalışma anlayışlıyla başarılı olacağına inanıyorum. Kendisi Nazilideki iş yerlerine mali konularda yardımcı olacak. Onlara danışmanlık ederek mali sorunları çözmelerinde yardımcı olacak. Ali İhsan kardeşimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.