18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla, şehit ve gazi dernekleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün’e nezaket ziyaretinde bulundular.
Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürü Oktay Taş ve Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk, Önce Vatan Derneği Başkanı Muharrem Kıbrıs, Hak Malülleri Dul ve Yetimleri Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Duran Şahin, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Bayram Akdemir ile yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün’e nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürü Oktay Taş, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü vesilesiyle ziyarette bulunduklarını belirtirken, Dernek ve Vakıf Başkanları da kabulünden dolayı Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün’e teşekkür ettiler.
Çanakkale Zaferi’nin çok düşündürücü bir hadise olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, bu milletin yokluk ve imkansızlıklar içerisinde; iman, inanç ve azimle bu zaferi kazandığını söyledi. Mantık olarak mukayese edildiğinde Çanakkale Zaferi’nin kazanılmasının akıl üstü bir olay olduğunu kaydeden Şengün, “Ama inanç ve azim olunca, vatan, düşünce ve din birliği olunca, herkes bir olmuş, tek vücut olmuş ve bu zafere ulaşmıştır” dedi.
Başkan Vekili Şengün, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını da kutlayarak, ziyaretlerinden dolayı misafir heyete teşekkür etti.