Kırmızı-Beyazlılar, kamptaki ilk hazırlık maçında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. 90 dakikada 2 kez rakibi karşısında geriye düşen Yılport Samsunspor, sonradan oyuna giren Atabey'in attığı iki golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı 

İDEALE YAKIN KADRO 
İkinci yarıya Antalya'da yaptığı kamp çalışmasıyla hazırlanan Yılport Samsunspor, ilk hazırlık maçında TFF 3. Lig ekibi Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Belek Kaya Palazzo Golf Resort Otel sahasında oynanan maçta Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Müsabakada 2 kez geriye düşen Samsunspor, oyuna sonradan giren golcü oyuncu Atabey Çiçek'in atığı gollerle ilk sınavını beraberlikle tamamladı. Maça ideale yakın bir kadro ile başlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yeni isimleri de ilk 11'de sahaya sürdü. 

İKİ GOL DE ATABEY'DEN  
TFF 3. Lig ekibi Kocaelispor, ilk yarıyı bulduğu golle 1-0 önde kapadı. İkinci 45 dakikada yine Kocaelispor golü bulan taraf oldu ve skoru 2-0'a getirdi. Bu golden sonra oyuna sonradan giren golcü oyuncu Atabey Çiçek, 79. dakikada farkı 1'e indirdi( 2-1). Golden 1 dakika sonra Kırmızı-Beyazlılarda yine Atabey sahneye çıktı ve takımına beraberliği getirdi. Maçta başka gol olmayınca Yılport Samsunspor ilk provasını beraberlikle tamamladı.

Salim YILDIZ