AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı Şubat Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısında milletvekili aday adayları tanıtıldı.
AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı binasında yapılan aday tanıtım toplantısına Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, AK Parti Kahta ilçe başkanı Engin Akel, AK Parti milletvekili aday adayları ve bir çok parti üyesi katıldı. Şubat ayı ilçe danışma meclisi toplantısının açış konuşmasını AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel yaptı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye sınırına düzenlediği operasyona dikkat çeken Başkan Akel, operasyonun başarılı geçtiğini fakat operasyonda bir Mehmetçiğin şehit olduğunu söyledi.
AK Parti milletvekilliği için çok kıymetli aday adaylarının olduğunu belirten Başkan Akel, “Bugün aramızda çok kıymetli aday adaylarımız var. Hepsi de birbirinden kıymetli. Bugün formatta bir değişiklik yaptık. Normalde ilçe danışma meclisi toplantısında bir şey yok. Ama biz özellikle aday adayı olan arkadaşlarımızın kendilerini 5’er dakika ile ifade etmelerini sağlamak istedik ve kendilerine 5’er dakika söz vereceğiz” dedi.
Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise, “Bugün burada aday adaylarımızın burada toplanıp kendilerini tanıtma imkanı sunan ilçe başkanımız Akel’e çok teşekkür ediyorum. AK Partili olmak apayrı bir duygudur. Bu davaya hizmet etmek, bu dava içerisinde bulunmayi cenabı Allah 72 milyona nasip etsin. Çünkü 2002 yılından önce Türkiye sürekli IMF kapılarında ve onların dayatmalarının altındaydı. Ama bugün Allah’a şükürler olsun gelinen noktada IMF kapısında bekleyen bir ülke değil, IMF ’ye borç verebilecek bir durumdayız” dedi.
Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz ise, “Aday adayı arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum. Gerçekten hepsi kıymetli arkadaşlarımız. Cenabı Allah memleketimiz için ülkemiz için hangisi hayırlı ise ona nasip etsin inşallah. Hepsini saygıyla selamlıyorum” dedi.
Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ise: “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Çünkü Yeni Türkiye’nin bir davası, bir kavgasıdır. Yıllarca eski başbakanımız, şuan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi "artık bu elbise bize dar geliyor. Bu karun bize az geliyor" Onun için önümüzdeki seçim çok önemli. Bu seçimde de ben varım diyen çok değerli arkadaşlar var. Gerek mesleki gerek siyasi gerekse ilimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı gerçekten bir birinden değerli insanlarımız ve büyüklerimiz var. İnşallah üzerimize düşen görevi yapar Ankara’ya gönderir ve bu yeni anayasada orada bize yeni bir elbise dikerler” dedi.
Aday adayların 5’er dakikalık tanıtımlarının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.