Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığı, Adıyaman merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, köy halkıyla sohbet edip onların sorunlarını dinliyor.
CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, 19. dönem Milletvekili Abuzer Tanrıverdi, CHP Adıyaman İl Başkan Yardımcıları Şükrü Cömert, Mehmet Bozat, Ali Çoban ve İbrahim Göksu ile birlikte Adıyaman’a bağlı Ordu, Davuthan, Kayacık, Börgenek, Akhisar ve Yayladam köylerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde köy muhtarı ve köy halkı ile bir araya gelen CHP heyeti, köylüler ile sohbet edip, köyün sorunları hakkında köy muhtarlarından bilgi aldılar. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Bilal Doğan, "Köylümüzün her zaman emrindeyiz, köylerimizin hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen bütün desteği vereceğiz. Özellikle köylerin, yol ve içme suyu konusundaki sıkıntılarını ve çiftçilerimizin geçim sıkıntılarını biliyoruz, bu sorunlara çözüm arayacağız" dedi.
Köy muhtarları ise CHP heyetinin ziyaretinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, CHP’nin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini ve bu ziyaretlerin köy halkına moral verdiğini ifade ettiler. CHP İl Başkanlığı’nın köy ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.