ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 

Mor-beyazlı ekibin, Durugöl Tesisleri'nde teknik direktör Sinan Bayraktar yönetiminde gerçekleştirdiği sezonun ilk antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Yaşar Pamuk, 2015-2016 sezonunun hayırlı olmasını diledi. 

"Bismillah" diyerek sezon hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Pamuk, "İnşallah, bu sezon birlik ve beraberliğimizle Orduspor'a iyi şeyler yaşatacağız" dedi. 

Orduspor'un gerçek sahibinin 2,5 milyon Ordulunun olduğunu belirten Pamuk, "Orduspor'un transfer tahtasıyla ilgili bir sorunu olmayacak. Biz bunun sözünü veriyoruz. Yapılanmamızı ve transferlerimizi takip ediyoruz. Ordululara güvenerek bir yola çıktık. 7'den 70'e herkesin destekleriyle bu işlerin üstesinden geleceğiz. Herkesin içi rahat olsun" diye konuştu. 

Teknik direktör Sinan Bayraktar ise ilki Ordu'da olmak üzere 3 ayrı bölgede kamp yaparak sezona hazırlanacaklarını dile getirdi.

Orduspor'un eski bir oyuncusu olarak takımın başında yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bayraktar, "Orduspor'un sıkıntılarını herkes çok iyi biliyor. Şu an itibariyle 30 kişilik genç oyuncularımızla sezon hazırlıklarına başladık. Bu oyuncularımızı yakından görme şansımız olacak" ifadelerini kullandı.

Bayraktar, bir an önce transfer tahtasının açılmasını ümit ettiklerini belirterek, "Yönetimimiz bu konuda uğraş veriyor. Şu anda görüştüğümüz oyuncular var. Ancak transfer yasağımız olduğundan bu oyuncuları bekletiyoruz. İnşallah, bu transfer yasağı kısa sürede kalkar ve bu oyuncuları kadromuza katarız" diye konuştu. 

Orduspor'un içerisinden önemli oyuncuların çıkarılması durumunda kulübün maddi sıkıntılarından daha hızlı kurtulabileceğini vurgulayan Bayraktar, "Neden bir Arda Turan, ya da Burak Yılmaz Orduspor'un içerisinden çıkmasın. Biz biraz da bunun peşinde olacağız. Yetenekli oyuncularımızı bulup futbol sektörüne kazandıracağız" değerlendirmesinde bulundu.

Bayraktar, her tür olumsuzluğa rağmen, Orduspor'un sıkıntılarından kurtulup geleceğe umutla bakacağına inandığını sözlerine ekledi.