Samsun’da Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı sendikalarla, Medical Park Samsun Hastanesi arasında “Kurumsal Sağlık Anlaşması” imzaladı.
Türk-İş İl Temsilcisi ve Tes-İş Şube Başkanı Nakif Yılmaz, Yol-İş Şube Başkanı Şaban Çılgın, Belediye-İş Şube Başkanı İlyas Yiğit, Türk Metal-İş Şube Başkanı Orhan Demir, Koop-İş Şube Başkanı Fatih Köymen, Harb-İş Şube Başkanı Erdal Çavuş, Şeker-İş Şube Başkanı Sinan Türe, Tarım-İş Şube Başkanı Recep Kocabıçak, Tekgıda-İş Şube Başkanı Ali Başkeser, Demiryol-İŞ Şube Başkanı Zeki Seyhan ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan tarafından, kurumsal sağlık anlaşması imzalandı. Protokol gereği Sendika üyeleri ve birinci derece yakınları Medical Park Samsun Hastanesinde sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.
Yapılan antlaşma sonrası açıklama yapan Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, “Medical Park Samsun Hastanesi olarak herkese dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Sağlıkta tercih edilen bir marka olmaktan onur duymaktayız ve bunun bilinciyle, her geçen gün daha iyi hizmetler ve imkanlar sunabilmek adına gelişmekteyiz. Bu sürecin Türk-İş ve diğer sendika üyeleri adına faydalı olmasını temenni ederim” dedi.
Üyelerin her alanda daha iyi hizmet alması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Türk-İş il temsilcisi ve Tes-İş Şube Başkanı Nakif Yılmaz, “Sendika üyelerimiz ile bakmakla yükümlü oldukları birinci derece aile fertlerine yönelik Medical Park Samsun Hastanesi ile ortaklaşa güzel bir adım attık. Sendika üyelerimiz ve birinci dereceden yakınları Medical Park Samsun Hastanesi tarafından sunulacak sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. İmzalamış olduğumuz protokolün üyelerimize ve Medical Park ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.