Kurulduğu günden bu yana birçok yeniliğe imza atarak meyve suyu pazarının gelişimine önemli katkılarda bulunan Aroma Meyve Suları, Anufood Eurasia 2015 Fuarı’na katıldı. Fuarda, tüm ürünlerinin sergilendiği geniş standıyla göz dolduran Aroma, tüketicisiyle olduğu gibi ulusal ve uluslararası profesyonel alıcılarla da buluştu.
Gıda endüstrisi için yeni bir uluslararası platform olan ANUFOOD Eurasia 2015, Türkiye, Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kafkasya, Ortadoğu ve Afrika bölgelerine yönelik, uluslararası içecek sektörünün üreticilerinin Avrasya pazarına erişmeleri için iyi bir platform olmuştur.
Fuar süresince birçok ürün tadımının yapıldığı Aroma standı, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Ziyaretçilere Aroma Meyve Suları hakkında bilgi verildi ve meyve suyu ikramı yapıldı. Gerçekleştirilen fuar katılımıyla, ihracat potansiyelini artırma, sektördeki yeni açılımları takip etme, müşteri taleplerini gözlemleme ve yeni ürünlerinin pazarda tanıtımını yapma hedefleri gerçekleştirildi.
Türkiye’nin ilk meyve suyu firmalarından olan Aroma Bursa Meyve Suları ve Gıda Sanayi A.Ş, 1968 yılında Bursa’nın Gürsu ilçesinde kuruldu. Türkiye’nin önde gelen meyve suyu dolum tesislerinden biri olan Aroma, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bursa Entegre tesislerinde yarı mamul (meyve konsantresi ve püresi) ve mamul üretimi yapan firmanın, 2004 yılından beri Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu markası ile su piyasasında da yer alan Aroma, meyve suyu ile nektarlarını Aroma ve Meyöz, meyveli içeceklerini Aroma Tropical, gazlı içeceklerini Aroma, doğal mineralli gazlı içeceklerini Aroma, limonatayı Aroma ve Ice Tea ürünlerini Aroma ve Meyöz markalarıyla piyasaya sunmaktadır. Dünya markası olmayı hedefleyen Aroma birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.