Mersin’in Silifke ilçesinde Ünsal Taşkaya, tarlaya işçi taşıdığı otobüsünü bu kez düğününde gelin arabası olarak kullandı.
İlçedeki belediye düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne Tuğba-Ünsal Taşkaya çifti gelin arabası olarak süslenen otobüsle geldi. Genç çifti gelin arabası olarak otomobille beklerken otobüsle geldiğini gören vatandaşlar kısa bir süre şaşkınlık yaşadı. Kullandığı otobüsten inip gelinin kapısını açan damat, gelinle birlikte alkışlar eşliğinde düğün salonuna girdi. Genç çift, düğünün ardından yine gelin arabası olan otobüse binerek salondan ayrıldı.
Damat Ünsal Taşkaya, yaptığı açıklamada, hayalinde gelin arabası olarak otobüs olduğunu ve bu hayalini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.
Hem eşine hem de vatandaşlara böyle bir sürpriz yaptığını belirten Taşkaya, “5 yıldır Silifke’deki çilek ve limon bahçelerine kiralık olarak kullandığım otobüsle işçi taşıdım. İlk hedefim kullandığım otobüsü satın almaktı. Sonrasında otobüsü alıp evlenip ahtım olan gelin arabamı otobüsten yana tercih ettim. Gelin arabasının otobüs olacağından hiç kimsenin haberi yoktu. Hem eşime hem de bu mutlu günümüze gelerek bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza böyle bir sürpriz yaptım. Allah nasip eder de çocuklarımız olursa bu anın çekimlerini çocuklarımızla izleyip bugünleri yeniden hatırlayacağız” dedi.