İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), sektörel fuar gezilerine bir yenisini daha ekliyor. İTSO, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2015’e üyelerini ücretsiz götürecek.
İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, günü birlik düzenlenen fuar gezisinin 25 Nisan 2015 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi. Kaynakçı, fuara katılacak oda üyelerine öğle yemeği ücretsiz verileceğini belirterek, “İnegöl Yelken Halı Saha önünden sabah 06.30’da hareket edecek kafile, 11.30’da fuar merkezine ulaşacak. Katılımcılar saat 17.00’ye kadar fuarı serbest olarak gezebilecek. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin, 20 Nisan 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerekiyor” dedi.
Mustafa Kaynakçı, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un 1978’den bu yana düzenlendiğini ve yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olduğunu söyledi. Kaynakçı, fuarın 100 bin metrekare alanda bin 250 iştirakçiyle Balkanlar, Rusya ve Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı içine alan bölgedeki en büyük fuar olduğunu belirterek, “İlgili sektörlerdeki üyelerimizin fuarı gezmelerinin yararlı olacağını düşünerek, bir gezi organizasyonu düzenledik” dedi.