Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-1 mağlup oldukları Club Brugge maçı ile ilgili, “Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz ama pazar günü çok bir kritik maçımız var ligde ve artık ona hazırlanmaya çalışacağız” dedi.
UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın sahasında konuk ettiği ve 3-1 mağlup olarak Club Brugge elendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki ekibin teknik patronları müsabaka hakkında açıklamalarla bulundu.
Hırvat çalıştırıcı, rakibin ilk golü ve ikinci golü bulduktan sonra şok yaşadıklarını belirterek, “Brugge ilk golü bulana kadar da biz oyunda genel bir üstünlüğe sahiptik. Onlar ilk golü bulduktan sonra oyuncularıma birçok kez söylememe rağmen oyun planımıza sadık kalamadık. Oyun düzenimiz de bozuldu. Brugge takımı kesinlikle oyun üstünlüğüne sahip değildi. Tersine Sutter’e uzun top attılar. Duran toplarla pozisyonlar kovaladılar. Bizim hatamızla yenilmiş bir gol var. İlk yarıda ve golden sonra sürekli yine oyunda olan bizdik. İlk yarıdaki genel performansımız gayet iyiydi. Harika bir golle ikinci yarıya başladık. Ama tabii ki gol yediğinizde üzülüyorsunuz. Golden sonra oyunun boyu uzamaya başladı ve acele ettik. Bu sebeple birçok top kaybı da yaptık. Karşınızda derli toplu bir takım olunca da işiniz zorlaşıyor. Hatalarımızdan sonra 2. golü buldular ve oyundan iyice düştük. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz ama pazar günü çok bir kritik maçımız var ligde ve artık ona hazırlanmaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.
CLUB BRUGGE CEPHESİ
Belçika temsilcisinin teknik patronu Michel Preud-Homme ise çok önemli bir yere ulaştıklarını vurgulayarak, “Son yıllarda Belçika futboluna bakıldığında anlaşılıyor bu. 20 yıl sonra ilk defa son 8’e kaldık. Grup aşamasında iyi bir performans ortaya koyduk. Şu ana kadar yenilmedik. Oynadığımız maçlara bakılınca yenilgisiz en iyi serilerden birini yakalamış durumdayız. Dışarıda sadece 1 beraberlik aldık. Maç içerisinde değişimler yapabildik. Teknik direktör olarak geldiğimiz noktadan memnunum. Beşiktaş çok değerli bir rakipti. Ama kazandığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.