Pupa Bilişim, Show Radyo’da yayınlanan Nihat’la Sivrisinek programıyla yaptığı işbirliği kapsamında, 12 Mart 2015 tarihinde Kayseri’de unutulmayacak bir etkinlik düzenliyor. 5 farklı şehirde düzenleyeceği konsept yarışma ve kampanyalar ile, Apple severlere özel bir tur gerçekleştiren Pupa’nın ikinci durağı Kayseri’de, etkinliğe katılacak yarışmacıları büyük bir ödül bekliyor!
Büyük Ödül iPhone 5c
Forum Kayseri’de düzenlenecek etkinlikte, Show Radyo canlı yayın otobüsünden canlı yayın yapacak “Nihat Sırdar’la Sivrisinek”, yapacağı anonsla birlikte dinleyicilerini ödüllü yarışmaya davet edecek. Yarışmaya göre; Pupa Center uygulamasını indirip, uygulama içerisindeki Define Avı’nı ilk tamamlayan şanslı yarışmacıya iPhone 5c hediye edilecek.
Etkinlik Boyunca Pupa’da Tüm Ürünler İndirimli
Bununla birlikte, etkinlik kapsamında saat 18.00-22.00 arasında Forum Kayseri’de bulunan Pupa mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde %8 indirim uygulanacak.
Pupa, Apple Premium Reseller
Pupa Bilişim; deneyimli kadrosu, perakende mağazaları ve yetkili teknik servisi ile tüm kurumsal ve eğitim kurumlarına özel Apple çözümlerini sunuyor. Aynı zamanda, Türkiye’de genelinde 9 şehirde 12 mağazası bulunan Pupa, en büyük Apple Premium Reseller olarak faaliyet göstermektedir.