Boğaziçi Köprüsü’nde yeni yıla giren bazı vatandaşlar, dondurucu soğuğa aldırmadan boğazı seyretti. Yasağa uymayarak arabalarını köprü üzerinde durduran vatandaşlara cezai işlem uygulandı.
Yeni yılın ilk dakikalarında İstanbul Boğazı’nda renkli görüntüler oluştu. Gemilerden havai fişek gösterileri yapılırken, seyir halinde bulunan vatandaşlar yeni yıla köprüde girdi. Yeni yıla Boğaziçi Köprüsü’nde girmek isteyen bazı vatandaşlar ise dondurucu soğuğa rağmen arabalarından çıkarak boğazı izledi, fotoğraf çektirdi.
KÖPRÜ ÜZERİNDE YENİ YILI KUTLADILAR
Abdullah Erdem, “Yeni yılın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Polis izin vermiyor ama durmakta ısrarlıyız. Burada inanılmaz bir manzara ve çok güzel bir atmosfer var. İnşallah her seneyi böyle güzel geçiririz” şeklinde konuştu.
Bir başka kişi, “Herkesin yeni yılı kutlu ve güzel geçsin” derken, diğer bir kişi ise “Vatanımıza, milletimize sağlıklı, huzurlu barış getirmesi dileklerimizle” şeklinde konuştu.
Kıbrıs’tan gelen bir arkadaş grubu ise “Kutlamaları çok beğendiklerini dile getirerek, herkese mutlu yıllar diledi.
Yasağa uymayarak köprü üzerinde araçlarını durduran vatandaşlara cezai işlem uygulandığı öğrenildi. Vatandaşlar, daha sonra polislerin uyarsısını dinleyerek arabalarına binip köprüden ayrıldı.