Adana’da “Okullararası Küçükler Badminton İl Birinciliği” sona erdi. Turnuvada kızlarda TOKİ Şehit Fikret Yükseler Erkeklerde ise Mehmet Adil İkiz Orta Okulu şampiyon oldu
Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, 5 gün süren ve Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştiren turnuvada toplam 30 okulun katıldığını, okulların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele sergilediklerini söyledi.
Yapılan müsabakalarda başarılı olan sporcuları kulüplere kazandırdıklarını belirten Öktem, “ Kentimizde badminton branşında yükseliş var. Okullarımız turnuvalara oldukça ilgililer” diye konuştu.
Dereceye giren okullara madalya ve kupalarını, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Personeli Ziya Kadiroğlu, Mehmet Adil İkiz Ortaokulu Müdürü İbrahim Tokgöz, Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi Recai Ardıç, Ulubatlı Hasan Ortaokulu Müdürü Veysel Boran ile Nuri ve Zekiye Has Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Karani verdiler.
Dereceye giren okullar şöyle:
Yıldız Kızlar: TOKİ Şehit Fikret Yükseler, Ulubatlı Hasan, Mehmet Adil İkiz, Nuri Zekiye Has Ortaokulu
Yıldız Erkek: Mehmet Adil İkiz, TOKİ Köprülü, Meryem Abdurrahim Gizer, Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulu