Aydın Sanayi Odası’nın (AYSO) düzenlediği “Sanayicilerimiz İlimiz Milletvekili Adayları ile Buluşuyor” toplantısı MHP’li adaylarının projelerini anlatmasıyla devam etti.
Aydın Sanayi Odası’nın 7 Haziran 2015’de yapılacak Genel Seçimler öncesi düzenlediği “Sanayicilerimiz İlimiz Milletvekili Adayları ile Buluşuyor” toplantısınınson konukları MHP Aydın milletvekili adayları Ali Uzunırmak, Hüseyin Karagöz, Fevzi Köse ve Hilmi Bolatoğlu oldu.
AYSO’nun düzenlediği toplantıya katılan MHP’li adaylara teşekkür eden AYSO Meclis Başkan Yardımcısı Sermin Kırıcı, “7 Haziran genel seçimlerine az bir süre kaldı. Umarız ülkemizin birliği, huzuru ve refahı için hayırlı sonuçlar çıkar” dedi.
Toplantıyı yöneten AYSO Meclis Başkan Yardımcısı Sermin Kırıcı’dan söz alan MHP Aydın milletvekili adayları, AYSO üyelerine yeni dönemde yapacakları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.
AYSO Meclis Başkan Yardımcısı Sermin Kırıcı ve AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin sunumlarından dolayı MHP Aydın milletvekili adayları Ali Uzunırmak, Hüseyin Karagöz, Fevzi Köse ve Hilmi Bolatoğlu’na teşekkür etti.