Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yıllar önce geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası bir kolunu kaybeden yaşlı ve bakıma muhtaç Sultan Annenin evine misafir oldu. Vefa ekipleri tarafından evi baştan aşağı temizlenen Sultan Anne, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Beykent Mahallesi 1+1 konutlarında yalnız yaşayan Sultan Özyapı, geçirdiği trafik kazası sonrası, bir kolunun olmaması, yaşlı ve hasta olduğu için evin temizliğini yapamamasından dolayı Şehitkamil Belediyesi Vefa Hizmeti ekiplerinden yardım istedi. Sultan Annenin evine giden vefa ekipleri, camları, yerleri, mutfak eşyaları ve evin her yerini baştan aşağı yıkayıp temizledi. Evin eşyalarının da yerini değiştiren vefa ekipleri, Sultan Annenin hayır duasını aldı.
Evi baştan aşağı temizlenen Sultan Anne, mutluluğunu gözyaşlarıyla dile getirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu sırada Sultan Anneyi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Fadıloğlu’nu karşısında gören Sultan Anne, Başkan Fadıloğlu’na sarılarak, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sultan Anne ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, bir süre sohbet etme imkanı buldu. Rahatsızlığı hakkında Sultan Anneden bilgiler alan Başkan Fadıloğlu, duygu dolu anlar yaşadı.
Ekipler tarafından evin temizliğinin sık sık yapılacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Öncelikle teyzemizden Allah razı olsun. Bize dua ediyor. Arkadaşlarımızın araştırması neticesinde, teyzemiz, geçirdiği elim bir kaza sonrası bir kolunu kaybetmiş. Tabi yalnız da yaşadığı için evinin temizlenmesi gerekiyordu. Sağ olsun ekipten arkadaşlarımız gelmişler hem evi temizlemişler hem de düzenli bir şekilde tertiplemişler. İnşallah bundan sonra da imkanlarımız dahilinde, yeni teyzemizi yalnız bırakmayacağız” dedi.
"ALLAH BAŞKANIMIZIN HEP İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN"
Yapılan temizlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Sultan Özyapı, “Yaşlı ve rahatsızlığım olduğu için evin temizliğini yapamıyordum. Sağ olsun zaman zaman komşularım gelip evimi temizliyor ama artık onlardan yardım istemekten utanıyordum. Şehitkamil Belediyemizin yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerin evinde temizlik hizmeti verdiklerini öğrendim. Komşularımın yardımıyla Belediyemizi aradık ve ekipler gelip evimi temizlediler. Bugün de Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu evimi ziyaret ederek benimle yakından ilgilendi. Başkanımız sayesinde evim tertemiz oldu. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımıza ve evimi temizleyen hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Sultan Annenin elini öperek vedalaştıktan sonra evden ayrıldı.