Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve AK Parti Bozkurt İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Sarı, gönderdiği taahhütlü postanın geç gitmesi nedeniyle Kastamonu PTT Başmüdürlüğüne tepki gösterdi.
AK Parti Bozkurt İl Genel Meclisi Üyesi Cemalettin Sarı, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinden gönderilen taahhütlü bir postanın 100 kilometre uzaklıktaki il merkezine 6 gün sonra teslim edilmesine tepki gösterdi. Cemalettin Sarı, Bozkurt ilçesinden Kastamonu merkezine gönderdiği bir taahhütlü postanın 100 kilometrelik mesafeyi 6 günde gittiğini belirterek, “Geçtiğimiz ay gönderdiğim taahhütlü posta, Bozkurt’tan Kastamonu’ya 6 günde zor ulaştı. Gönderdiğimiz postalar bir günde ulaşması gerekirken biz takip etmesek günlerce Kastamonu’da postanede bekletiliyor” dedi.
Kastamonu PTT Başmüdürlüğünün görevini gerektiği şekilde yapmadığını ileri süren Cemalettin Sarı, “Biz postamızı takip ettiğimiz halde postamız bir haftada 100 kilometreyi zor buluyor. Yetkililer görevini yapmıyor. Vatandaşlarımız gecikmelerden dolayı mağdur oluyor” ifadelerini kullandı.
Cemalettin Sarı, Bozkurt’tan Kastamonu’ya 6 güde giden taahhütlü postasının hareket çizelgesini de basın mensuplarıyla paylaştı. Kastamonu PTT Başmüdürlüğü ise konu hakkında inceleme başlattıklarını belirterek, dağıtım birimleriyle konuyu görüşeceklerini söyledi.