İzmit Belediyesi tarafından ailelere yönelik düzenlenen Ailede Kaliteli İletişim Konferansı”nda Prof. Dr. Üstün Dökmen aileler ile bir araya geldi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Tülay Yanıkoğlu Yazıcı’nın moderatörlüğünde ki konferansta akademisyen, psikolog, yazar ve televizyoncu Prof. Dr. Üstün Dökmen ailelerle bir araya geldi. Aile ilişkilerini güçlendirmek, iletişim kazalarının önüne geçmek ve yol gösterici olmak için düzenlenen programa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Program öncesi konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “İzmit Belediyesi olarak bir yandan geçmişten gelen mili, manevi ve geleneksel değerlerimizi koruyup kollama hedefindeyken; diğer yandan da çağın getirdiği her tür bilgiyi edinme, teknolojiyi kullanma, yarınlara, çağdaş uygarlıklar dediğimiz seviyelere ve daha üzerine çıkma hedefindeyiz. Bu hedef için çalışmak ve bunu gerçekleştirmek zorundayız. İletişim, stres yönetimi, zaman, kişisel gelişim, kriz yönetimi, zaman yönetimi gibi birçok konu gündemimize yeni yeni geliyor. İletişim aslında insanoğlu varolduğundan bu yana hep olan bir kavramdır. Bu kavramın bilimsel yönüyle uzmanlar tarafından, tecrübelerin de ışığıyla bilinmesi ve uygulanması bambaşka bir önem ve anlam taşıyor. . İzmit Belediyesi olarak bu konuları çok önemsiyoruz. Okumak ve bilgi bizim en önemli anahtarlarımızdır”dedi.

Programa gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu Prof. Dr. Üstün Dökmen, iletişime verdiği önem ve gerçekleştirilen organizasyon için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Başkan Doğan da katılımlarından ve anlatımlarından dolayı Dökmen’e teşekkür ederek İzmit’in sembolü saat kulesini taktim etti.