BTSO Bursa Food Point’un organizasyonuyla BABEL firmasının açtığı standı ziyaret eden iş dünyası temsilcileri, dibek kahvesine hayran kaldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) öncülüğünde Bursa’da düzenlenen gıda sektörü alım heyeti programına 40 ülkeden 250 işadamı katıldı. Fuar boyunca Babel standına Suudi Arabistan’dan Çin’e, Almanya’dan Endonezya’ya, Hindistan’dan Rusya’ya kadar farklı coğrafyalardan gelen işadamları büyük ilgi gösterdi. Dünyanın önde gelen gıda firmalarının temsilcileri Babel Food standını ziyaret edip, Babel kahvelerinin ve çikolatalarının tadına baktı.

Firma temsilcisi Faruk Çıbuk, Babel Food’un büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Bütün dünyada büyük ilgi gören kahve sektörü, ülkemizin güçlü olduğu bir büyüme alanı. Çevre ülkelerin gıda ithalatçısı olması, bu coğrafyalarda Türk markalarına artan ilgi ve güven gibi faktörler, ülkemize gıda alanında bölgesel üretim olma potansiyeli sunuyor. İlk günden bugüne tarifi bizde saklı olan dibek kahvemiz fuarda büyük rağbet gördü. Türk kahvesini ve dibek kahvesini dünyaya tanıtmayı kendimize misyon edindik. Bu fuarda önemli siparişler aldık geleneksel ürünlerimizle, yenilikçi yaklaşımlar üreterek müşterilerimize özel lezzetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.