TERME'DE BAYRAMLAŞMA

Düzenlenen bayramlaşma törenine Terme Kaymakamı MetinMaytalman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Jandarma KomutanıTeğmen Osman Kula, Terme Emniyet Müdür Vekili Mehmet Çırtlık, Terme CumhuriyetBaşsavcısı Vekili Savcı Alperen Arslan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, siviltoplum örgütü temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Ramazan bayramının toplumsal dayanışmayı, birlik ve beraberliği arttırdığına dikkat çekerek, “ Ramazan Ayını geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız ile bayramlaşmanın huzuru içinde bir bayrama daha kavuştuk.  Bayramlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde hissedildiği, büyüklerimizin gönül rızasının alındığı, küçüklerimizin sevindirildiği, yalnızlara ve kimsesizlere sahip çıkıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir. Bu mübarek ayda hem maddi hem de manevi açıdan paylaşmanın mutluluğunu yaşarken yetimlerimizin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerindeki gülümsemeye tanıklık ettik. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve ilimize, ilçemize; huzur, mutluluk vebereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım” şeklinde konuştu.

Samsun'da deprem paniği! Samsun'da deprem paniği!

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Terme Belediyesi hizmet binasının önünde yapılan bayramlaşma törenin ardından Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü de ziyaret edilerek, kurum çalışanları ile bayramlaşıldı.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.