Ukrayna Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile şampiyonluk yaşayan Arda Turan, A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası'na erken veda etmesinin ardından hakkında çıkan teknik direktörlük iddialarına açıklık getirdi. Turan, milli takımın başına geçeceği yönündeki söylentileri reddederek mevcut teknik ekibe destek verdi.
"MİLLİ TAKIM'IN MUHTEŞEM BİR HOCASI VAR"
Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Arda Turan, "A Milli Takım'ın başına geçer misin?" sorusuna, "Milli Takım'ın muhteşem bir hocası var." yanıtını verdi. Bu açıklamayla birlikte Turan, milli takım teknik direktörlüğüyle ilgili gündeme gelen iddialara da nokta koymuş oldu.
DÜNYA KUPASI PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ
A Milli Takım'ın Dünya Kupası'ndaki performansını da değerlendiren Turan, büyük organizasyonlarda ilk kez yer almanın oyuncular üzerinde farklı etkiler oluşturabileceğini söyledi.
"HAYATTA BÖYLE ŞEYLER OLABİLİR"
Kendi futbolculuk kariyerinden örnek veren Turan, şu ifadeleri kullandı:
"İlk Real Madrid maçını Atletico Madrid formasıyla Bernabeu'da oynadım. Gözümü açıp kapayana kadar maç geçti gitti. Ne oldu, ne bitti hâlâ hatırlamıyorum. Ama son oynadığım Bernabeu maçlarına baktığınızda oyunun kontrolünü elinde tutan, sahaya hakim bir oyuncuydum. Bunu şunun için anlatıyorum; 24 yıl sonra böyle büyük bir organizasyona gittik. Tecrübe dediğimiz şey tam da bu. Işıklar, stat, organizasyon ve atmosfer derken bunlar yaşanabiliyor. Hayatta böyle şeyler olabilir."




