GOOGLE VERİ MERKEZİNDE YANGIN

Amerika Birleşik Devletleri'nin Iowa eyaletindeki Google veri merkezinde, Dün, ABD yerel saatiyle 11:59'da elektrik kazası sonucu yangın meydana geldi. Yangında üç elektrik personeli ağır yaralandı. Ayrıca dünya çapında da Google arama sonuçlarında 500 hataları gibi ciddi problemler yaşandı. İndeksleme problemleri ise halen devam ediyor.

SORUNLAR OLUŞTU

Çıkan yangın; Yeni web sayfalarının geç indeks alması, mevcut sayfaların arama sonucunda hiç gösterilmemesi veya pozisyonlarında ciddi düşüşlerin olması gibi birçok sorun oluşturdu.

EN KISA SÜREDE DÜZELTİLECEK

Google mühendisi John Mueller, Google aramadaki sorunlarla ilgili sorunların farkında olduklarını ve en kısa sürede düzelteceklerini kaydetti.

"İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

Veri merkezinde yaşanan yangınla ilgili konuşan bir diğer Google çalışanı ise "Bugün Google'ın Council Bluffs, Iowa'daki veri merkezinde meydana gelen ve üç kişinin yaralanmasına sebep olan bir elektrik kazasının farkındayız. Tüm çalışanların sağlığı ve güvenliği en büyük önceliğimizdir. Durumu kapsamlı bir şekilde araştırmak ve gerektiğinde yardım sağlamak için ortaklar ve yerel yetkililerle iletişim halindeyiz." açıklamasını yaptı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.