Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ziyarette, oda çalışmaları hakkında Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya bilgiler vererek Adıyaman’ın sektörel yapısını ve kurulması planlanan Mermer İhtisas OSB çalışmalarını anlattı. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, Abuzer Arslan, Yönetim Kurulu üyeleri Zeynel Çelik, Kadir Aslan, Mehmet Atlı, Mahmut Dost, Sıdık Erdal Aslan, Ejder Bozkurt ve ATSO Genel Sekreteri Naim Harputluoğlu’ndan oluşan ATSO heyetini makamında kabul eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Kalkancı, “Ticaret ve Sanayi Odaları bir ilin kalkınmasında her zaman lokomotif görevi görmüştür. Sizlerden de daha önceki çalışmalarınızı aynen devam ettirmenizi istiyorum. Bu anlamda birlikte birçok proje ve çalışmaya imza atacağıma inanıyorum” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ise Adıyaman’ın huzur kenti olduğuna dikkat çekerek, Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın Adıyaman için güzel hizmetler yapacağına inandığını ifade etti.