SamsunHaber -  EMO Samsun Şube yönetiminin, OMÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'ne yeni başlayan öğrencilerle tanışma toplantısı dün gerçekleştirildi.
BULUŞMALAR GELENEK HALİNE GELDİ
Fakültenin konferans salonundaki Genç EMO toplantısında Şube Başkanı Mehmet Özdağ, yaptığı konuşmada, Oda'nın geniş bir tanıtımını yaptı. Oda-Üye-Toplum ve EMO Genç sunumunun ardından Herkese Bilim Teknolojileri Dergisi tanıtıldı. Geleceğin elektrik mühendisleriyle bir arada olmanının heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Mehmet Özdağ, "Genç meslektaşlarımızla üniversitemizdeki buluşmaları artık bir gelenek haline getirdik. Onlara eğitim hayatları boyunca destek olacağız" dedi.
BÖLÜM HOCALARINDAN MORAL
Mühendislik Fakültesi'nden Prof. Dr. Güven Önbilgin, Yrd. Doç. Çetin Kurnaz ve Yrd. Doç. Dr. Serap Karagöl, Yrd. Doç. Dr. Begüm Korunur Engiz, Yrd. Doç. Dr. Seda Üstün Ercan ve Yrd. Doç. Dr. Atabak Najaf da etkinliğe katılarak genç meslektaşlarına moral verdi.
MİSEM BELGELERİ SUNULDU
Toplanın son bölümünde Arduino Temel Eğitimi'ne katılan EMO Gençler'e Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi(MİSEM) katılım belgeleri Prof. Dr. Güven Önbilgin tarafından sunuldu.