Son Dakika! Samsunspor haberine göre Yılport Samsunspor'a transfer olan Litvanyalı oyuncu Arvydas Novikovas, Samsunspor'da forma giyeceğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu belirtti. 

2+1 YILLIK ANLAŞMA 

Kırmızı Beyazlılar yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Samsunspor, ilk resmi transferi olan BB Erzurumspor'dan 31 yaşındaki Litvanyalı Arvydas Novikovas'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüp, transferi “Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Arvydas Novikovas ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” diyerek, açıklamıştı. 

YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ

Transfer sonrası futbolcu Arvydas Novikovas sosyal medya hesabından taraftara seslenerek," Merhaba Samsun, bu sezon Samsunspor forması giyeceğim için çok heyecanlıyım ve umarım hep birlikte başarılı oluruz, yakında görüşürüz'' dedi. 

Oyuncusu bu sezon Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor forması ile  Play Off maçları da dahil, çıktığı 31 maçta 9 gol, 4 asist yaparak, takımına katkı sağladı.

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ HABERLERE GÖZ ATIN.