Ankaragücü-Yılport Samunspor maçı golsüz bitti. Spor Toto 1. Ligde MKE Ankaragücü sahasında Yılport Samsunspor'u ağırladı. Maç başladığı gibi golsüz biterken Ankaragücü Süper Lige çıkan taraf oldu.


Yılport Samsunspor, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaştı. Kırmızı Beyazlılar maçta rakip kaleyi zorlayan ataklarını gole çeviremedi ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. 

İLK YARI BERABERE
Geçen hafta evinde Altınordu karşısında galibiyet alan Kırmızı Beyazlılar, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında Yücel Uyar'ın hocalığında deplasmanda ligin lideri MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısında Samsunspor baskın olmamasına rağmen iki takımda kalesinde gol görmeyerek, ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamladı.

GOL SESİ ÇIKMADI 
İkinci yarıda ise eşitliği bozmak isteyen MKE Ankaragücü ve  Yılport Samsunspor, gol denemelerine girmesine rağmen başarılı olmadı ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Böylece Ankaragücü Süper Lig'e çıkmayı garantilerken Kırmızı Beyazlılar ise 7'inci sıradaki yerini korudu.

Esra VURAL