Canik Belediyesi’nde 2019-2024 dönem ilk meclis toplantısı Canik Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak dua okundu. Daha sonra encümen ve komisyon üyeleri seçilirken, tüm partilerin meclis üyeleri de tam katılım sağladı.

CANİK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 

Yeni meclis üyelerinin kendilerini tanıtması ile başlayan toplantıda, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve meclis üyeleri, sıra ile söz alarak,  Canik'in menfaati için çalışacaklarını dile getirdi. Gündeme dair 10 maddenin görüşüldüğü ve komisyon oylamalarının yapıldığı toplantıda, başkanvekiline Muzaffer Emuce seçildi. Encümen üyeliğine ise Hasan Meral ve Cemil Güngör seçilirken, katip üyeler ise Hülya Şenyer, Mustaf Işık oldu.

HEP BERABER OLACAĞIZ

Yeni döneim hayırlı olmasını dileyen Başkan Sandıkçı, "31 Mart seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hep beraber Canik'i hak ettiği yere taşıyacağız. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Meclisimiz üç gruptan oluşuyor ve iyi bir kadroya sahibiz. Canik'i hızlı bir şekilde kalkındırmak için istişarelerle ileriye gideceğimize inanıyorum. Alacağımız kararların hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. 

Dilber BAHADIR, Ekrem ASLAN