ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu otizmli Emine Nur Ayhan'ın bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, Yeşilırmak Nehri'nde arama çalışmalarına devam ediyor.

HENÜZ SONUÇ YOK

İl Jandarma Komutanlığına ait kadavra ve iz takip köpeklerinin de kullanıldığı arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

6 GÜNDÜR HABER YOK

Samsun'da 7 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinden bu yana haber alınamayan Emine Nur Ayhan'nın ailesinin ihbarı üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

HAVANIN KARARMASIYLA ARA VERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polisler ve İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timinin katıldığı aramalara, havanın kararmasıyla ara verildi.

SONUÇ ALINAMADI

İl Jandarma Komutanlığına ait kadavra ve iz takip köpeklerinin de katıldığı arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

EMİNE NUR AYHAN'IN PİJAMASINA ULAŞILDI

Öte yandan, çocuğun kaybolduğu gün tişörtünün bulunduğu bölgede bugün su yüzüne çıkan pijamaya da ulaşıldı. Ailesi, pijamanın Ayhan'a ait olduğunu belirledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.