Şırnak’ta duyarlı bir vatandaş, yolda bulduğu 850 TL’yi sahibine ulaştırılması için Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Zabıta ekipleri, yaptıkları çalışmayla paranın sahibini buldu.

Uludere Caddesi üzerinde 850 lira bulan duyarlı vatandaş, bulduğu paraları Şırnak Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Zabıta ekipleri paranın sahibine ulaşabilmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda paranın sahibine ulaşan ekipler, paranın kendilerinde olduğunu belirtti. Paranın miktarı ve nerede kaybettiğini teyit etmesi üzerine, bulunan 850 lira Zabıta Müdürü Yusuf Yalçın tarafından sahibine teslim edildi. Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı mutlu olan esnaf, önce parayı sokakta bulup teslim eden hayırsever vatandaşa ve parayı kendisine ulaştırmak için yoğun çaba gösteren Şırnak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Şırnak Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Yalçın, “Parayı bulan vatandaşımızı örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Bu tür durumlar Şırnak’ta sıkça yaşanmakta. Hala bu gibi hayırsever vatandaşların varlığı bizleri son derece mutlu ediyor ve geleceğe daha umutlu ve güvenle bakmamıza vesile oluyor” dedi.