Milas Süt Birliği, Kızılcayıkık Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında ahırı ve bazı hayvanları zarar gören süt üreticisi İbrahim Akar’ı ziyaret ederek, birlik olarak her zaman üreticilerinin yanında olacaklarını belirttiler.

Milas Süt Birliği, Kızılcayıkık Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında ahırı ve bazı hayvanları zarar gören süt üreticisi İbrahim Akar’ı ziyaret eden; Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Birlik Genel Müdürü Soner Güney, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında yaşanan üzücü olay hakkında Başkan Gezgin ve beraberinde bulunan Pinar ile Güney’e bilgi aktaran Birlik Üyesi İbrahim Akar, “İnekler için yeni saman alınmıştı. Yangın bu bölgede başlamış. Kısa sürede her yeri sardı. Komşularımızın da desteğiyle inekler ahırdan çıkarılmaya çalışıldı. Fakat bir ineğimiz telef oldu. Bazılarının ise vücudunun büyük bölümlerinde yanıklar meydana geldi. Hayvanları kurtarmaya çalışan komşumuzun çocuğu ve eşim de yaralandı. Allah daha beterinden korusun” dedi.

Akar, Başkan Gezgin’e ve Süt Birliği yöneticilerine de ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Akar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gezgin, Milas Süt Birliği’nin üyeleriyle birlikte büyük bir aile olduğunu belirterek, “Milas Süt Birliği yaklaşık 3 bin üyesiyle birlikte çok büyük bir aile. Ailemiz içerisinde mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de paylaşıyoruz. İyi günümüzde kötü günümüzde hep birlikteyiz. Maddi ve manevi zarar veren yangının getirmiş olduğu üzüntüyü paylaşıyor, kısa süre içerisinde atlatmanızı temenni ediyoruz. Bu anlamda bizler de elimizden geldiği kadarıyla sizlere destekte bulunmaya çalıştık, çalışıyoruz. Allah sizleri ve çocuğunuz gibi gördüğünüz hayvanlarınızı daha büyük afetlerden korusun. Her ne olursa olsun yalnız değilsiniz, bizler her zaman yanınızda olacağız.” diye kaydetti.