Samsunlu yüzücüler, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yüzme 1. Etap 5. Grup Müsabakaları için Bolu'ya uğurlandı. 11-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonda Samsun'u 26 sporcu temsil edecek.

Acun Ilıcalı yeni yıldızını seçti! 13 milyon euroluk imza
Acun Ilıcalı yeni yıldızını seçti! 13 milyon euroluk imza
İçeriği Görüntüle

KAFİLE TÖRENLE UĞURLANDI

Müsabakalar öncesinde sporcu kafilesi, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Erdem Okan tarafından uğurlandı. Uğurlama programında sporculara ve teknik ekibe başarı dilekleri iletildi.

HEDEF ÜST TURA YÜKSELMEK

Samsun ekibi, grup müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ederek bir üst tura yükselmeyi amaçlıyor. Sporcular, yoğun hazırlık sürecinin ardından Bolu'da madalya ve derece mücadelesi verecek.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DESTEK

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, organizasyonda mücadele edecek sporculara ve antrenörlere başarılar dileyerek, kentin en iyi şekilde temsil edileceğine olan inancını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ